dimanche 28 octobre 2007

Mainoskatko

GranGanga kiittaa liikuttuneena kaikkia lukijoita saamastaan huomiosta! Kommentteja on tullut paljon, ja Iranoia-blogi on mainittu jopa Kasassa. Kehraisin, jos osaisin.

Kuten skandittomuudesta voitte arvata, en ole oman koneeni aarella. Lahdimme R:n kanssa kaymaan lyhyella varoitusajalla Mašhadissa lahella Turkmenistanin rajaa, ja kokotan taalla paikallisessa nettikahvilassa.

Herregud, nyt vasta luin tuota linkkaamaani Wikipedia-sivua: siella puhutaan šintolaisista, kun pitaisi puhua šiialaisista!!! Mutta toisaalta –keksin minakin tassa eraana paivana vahingossa kasitteen "šiatsumuslimi". En vain viela tieda, mita se tarkoittaa. Eikos šiatsu ole jotain sellaista energiasivelyhierontaa? Ehka šiatsumuslimi voisi sitten olla fundamentalistin vastakohta.

No, jahka paasen Teheraniin, paasen iskemaan tarinaa yhdesta sun toisesta sattumuksesta. Saatte ainakin kuulla, miten GranGanga paatyi naimisiin.

Siihen asti kuulemiin!
terv. Teheranisti Mašhadissa

7 commentaires:

Anonyme a dit…

aabi, ihana että olet takaisin! ja tuskin jaksan odottaa kuulla, kenen kanssa olet mennyt naimisiin!!! olisinpa itse yhtä pitkällä. ex-miss liina ja kaikki rakkaansa.

Anonyme a dit…

"Saatte ainakin kuulla, miten GranGanga paatyi naimisiin."

Voi ei, nytkö siis on kaikki toivo mennyttä?! ;-)
Huokaa Anneli
(ja kiittää taas blogiherkusta)

Anonyme a dit…

Oi, millainen ennakkotieto!

Mieli malttamaton ja uutisjano valtaisa - naimisiin "päätyminen" kuulostaa valtavan jännittävältä käänteeltä. Miten tässä nyt lainkaan osaa keskittyä mihinkään? Hirmuinen koukuttaja olet, arvon GG!

Anonyme a dit…

Herra varjele sentaan, eihan tuollaisia tarinoita millaan malttaisi odottaa!

sis

Anonyme a dit…

Arvoisa GranGanga, tällaisia cliffhangereita ei voi jättää juttuihin... "Miten GranGanga päätyi naimisiin", indeed. Vaadimme asiaa valaisevia postauksia! Julkaisethan nämä sitten joskus kirjana, joohan? Tinx

Anonyme a dit…

Naimisiin! Heti raporttia, me ei saada unta!

Kreeta takana, Helsinki jalkain alla, lämpötila romahti 20 astetta. Hmmmm.

Amor saattaa pian saada uutta arabiannettavaa, ja ilmassa on suuren draaman tuntua!

Terhi :-)

Anonyme a dit…

Kiitos mielenkiintoista tietoa