jeudi 27 septembre 2007

Muutoksia ennen muuttoa

Haa, opin vähitellen käyttämään blogia. Nyt kommentteja voi jättää ilman rekisteröitymistä. Lisäsin myös kivan maustekuvan, joka kylläkin on parin vuoden takaa Damaskoksesta. Jos selviän teknisistä haasteista, sen tilalle tulee lähipäivinä kuva Teheranista!

Lähtö on tosiaankin edessä huomenna. Kunhan nyt ensin pakkaan, siivoilen ja teen vielä viimeisiä töitä pois alta. Vakuutus on hoidettu – siihen sisältyy myös päiväkorvaus sieppaustapauksissa ;-) (Siinähän sitä oppisi persiaa.)

Muutto on siis edessä, mutta minne? En ole vieläkään saanut varatuksi mitään hotellihuonetta Tehiksestä (hmm... joillekuille Tehis on sairaalasarja Teho-osaston lempinimi, mutta minun suussani se on muotoutunut kutsumanimeksi tulevalle kotikaupungilleni), mutta eiköhän sellainen järjesty vaikka sitten paikan päällä. Sitäkään en vielä tiedä, mihin asetun alun hotelliöiden jälkeen asumaan, mutta kai joku minut hyyryläiseksi haluaa. Vai pääsisikö sitä jonkun mullahin perheeseen au pair -pojaksi? Huomenna selviää.

Yöpöydällä: رجاء عبد الله الصانع: بنات الرياض
(Lainaus linkistä: "Suomeksi sen julkaisee Atena syksyllä 2008". Tästä kuulette lisää tulevissa postauksissa...)

5 commentaires:

Anonyme a dit…

Aaabiskukkoseni, sitä piti vielä sanomani että olehan sitten kanssa aaabiseksi siellä Tehiksessä, t. Kars 2

Outi Tyni a dit…

Onnea matkaan! Jään jännityksellä odottamaan tämän kertomuksen seuraavia osia, mutta koeta nyt kuitenkin pysytellä kaappautumattomana. Ja jos tarvitset suosituksia kissanhoitajan hommiin, niin täältä pesee!

Anonyme a dit…

Hyvää matkaa, Sampsukka! Ime elämää kuin pesusieni ja muista venytellä blogia ahkerasti!

Blazy a dit…

Onnea matkaan minunkin puolestani !
Matkasauvaksi suosittelisin Italo Calvinon ajatuksia:

" L'ordre de l'univers, en cet Age ancien où se déroule mon histoire, était encore plein de hasards. Plus d'une fois il arrivait qu'on se trouvât mis en présence de vocables, de notions, d'institutions et de formes à quoi ne correspondait rien de réel; en revanche, le monde regorgeait de choses, d'énergies et d'êtres que rien, pas même un nom, ne différenciait du reste: bref une époque où la volonté opiniâtre d'être là, de marquer son passage, de se colleter avec tout ce qui existe, demeurait souvent sans emploi."
Le Chevalier errant.

Anonyme a dit…

Sobh Bekheir! Omidvaram ke hotele khubi peida kardi! Khosh begzare!

johanna